Gość Agnieszka Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Mam 18 lat i pytanie , poniewaz pod pepkiem z lewej strony brzucha wyczulam kulke ,gdy ja przyciskam to boli.Czuje ja na lezaco lub gdy napne brzuch. Muj brzuch wyglada jak bym byla w ciazy, choc w niej nie jestem ,bo zrobilam dwa testy ciazowe obydwa negatywne.Brzuch jest bardzo twardy.Mialam tez dziwna miesiaczke bolesna jak zwykle od poltora roku byly tez skrzepy krwi,a gdy mi sie skonczyla to po jednym dniu przez nastepny tydzien mialam plamienia z krwia.Czuje sie zmeczona i ciezko mi sie oddycha nie moge zlapac pelnego oddechu.Jajniki mi pulsuja jak serce i czuje dziwne burczenie w podbrzuszu i pod lewa piersia.Na brzuchu wyskozyly mi tez wytryski. Prosze o pomoc, poniewaz nie wiem co robic ,ani tez co to moze byc .Bardo sie tym martwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Najlepiej udać się najpierw do lekarza rodzinnego, który zleci podstawowe badania laboratoryjne i ewentualnie usg jamy brzusznej. Wtedy będzie można przybliżyć rozpoznanie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aga Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 pod brzuchem z prwej strony mam maly guzek nie boli mnie czasami mam mrowienie w nodze.Co to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Trudno powiedzieć bez badania co to może być. Pani lokalizacja zmiany też nie jest dokładna. W tej okolicy może występować przepuklina pachwinowa lub udowa, tłuszczak, włókniak, powiększony węzeł chłonny. Na pewno trzeba z tym problemem udać się bezpośrednio do lekarza, aby dokładnie określić co to jest i wskazał dalsze postępowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ada Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Też mam guzek pod brzuchem po lewej stronie.. :( mam 14 lat i trochę sie tym martwie.. mama mówi, że to węzły chłonne są powiększone.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość d Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 mam koło pępka tez taką kulke i niewiem co to jest, nie jestem w ciaży bo jestem jeszcze dziewicą ! nie dawno miałam badania krwi i wszystko okej ! co to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość E Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 mam to samo, po lewej stronie brzucha tak troche po przekątnej od pepka. Jest twarda. nie boli, tylko czasem ja czuc. dobrze sie czuje, nie mam dolegliwosci żadnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aneta Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 ja tez miałam guzek z lewej strony i miałam zabieg i wycieli ten guzek i teraz czekam na wynik histopatologiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 ja mam taką kulkę w środku pępka bolesną co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi