Gość michał Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Jestem rowne 3 tygodnie od zabiegu przepukliny z uzyciem siatki. Zostałem spionizowany 5h po zabiegu i do wczoraj było wszystko pięknie. Nie czułem bólu, mogłem funkcjonowac niemalże normalnie (pomijajac ekstrema). Muszę się przyznać, że jeżdziłem nawet na rowerze bez żadnych dolegliwości. Od wczoraj pojawiły się napadowe kłucia w okolicy blizny (jak szybko przychodzą tak szybko mijają). Nie martwi mnie nic innego jak tylko ten fakt, który nadmieniłem ( skóra pięknie wygojona, niewielkie zgrubienie podskórne wzdłóż blizny lecz to jak myślę sprawa normalna). Proszę P. doktorze o radę: czy te kłucia są normalne i mam się nie martwić czy też są one oznaką czegoś niepokojącego? Czy powinienem udać się do swego lekarza, czy też poczekać na unormowanie? Jeśli to normalne to do jakiego czasu objawy powinny ustąpić? Bardzo dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewelina Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 moj chlopak mial tez operacje na przepukline i tez podobnie go kulo ale samo z czasem przeszlo. Ale jak bardzo Cie boli to idz na kontrole moze cos sie zle zroslo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi