Gość Ewelina20 Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Witam od pewnego czasu czuje przerywany bol czasem uklucia z lewej strony brzucha pod zebrami. Nie wiem co to moze bys boje sie zeby to nie bylo cos powaznego jakis rak trzustki czy inna choroba. Bardzo prosze o pomoc jestem straszna panikara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 To może być kolka nerkowa, wrzody żołądka, ból pochodzenia sercowego. Jeśli ból jest dokuczliwy warto udać się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewelina20 Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 dziekuje za odpowiedz. Na szczescie to troche ustalo zato jak jest dolek w nadbrzuszu to tak troszke nizej to teraz tam mnie boli ale to juz od jakiegos tyg. moze mam nerwice albo nie wiem? nie boli caly czas ale czesto sie zdarza. Prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateo Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Idz na gastroskopie to pewnie tak jak w moim przypadku taki sam bol to dwunastnica i ogolnie helio bakter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi