Gość Aga Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Dzień dobry Mam pytanie co oznacza wyniki badania nazwany Colitis chronica medii gradus (M-43000) po odbytym wcześniej badaniu kolanoskopii. Idę co prawda do lekarza na konsultacje, ale dziś odebrałam wyniki i już troszkę się niecierpliwię. Dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Przewlekłe zapalenie jelita grubego średniego stopnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IWONA Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 ja miałam robioną gastroskopie i oto te wyniki gastritischronica atropihica gradus mediocris patrim actiwa. hyperplasia fovelis.signa infectionis helicobacter pylori czekam na wizyte do gastrologa prosze o wytłumaczenie tego wyniku pozdrawiam serdecznie iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi