Gość Kamil Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Wczoraj wyczułem mały guzek na szyi po stronie prawej, w linii prostej idąc od ucha w dół , mniej więcej na środku między uchem a ramieniem...guzek jest malutki (ok 1cm), twardy, nieruchomy i raczej nie boli przy naciśnieciu. Co to może być bo znajomi już mnie straszą najgorszym...:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Aby stwierdzić co to jest wymagane jest badanie bezpośrednie. Może to być powiększony węzeł chłonny, kaszak, tłuszczak, włókniak. Trzeba z tym problemem udać się bezpośrednio do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Witam kilka dni temu odczułam silny bol z tyłu głowy i wyczułam guza o ok 2m srednicy po paru dniach przestał boleć i teraz gdy dotykam nic nie odczuwam jest twardy i nieruchomy , prócz tego od długiego czasu zmagam się z bolem gardła gdzie rano jest najgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dorota Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 witajcie ja też mam sporawej strony guza i boli mię nie wiem co to jest jak dotykam to miętki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Hej, mam guzek po prawej stronie szyi przy wezlach. Guzek nie boli za to boli mnie ucho i jego okolica. Ucho jest zdrowe bylam u lekarza. Myslalam ze to osemka wiec wyrwalam. Bol nadal jest od pol roku. A guzek wyczulam 3 dni temu . Co to moze oznaczac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi