Gość piotrek Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Witam mam 50 lat i od dłuższego czasu zauważyłem krew w spermie od roku biorę tabletki na serce bo jestem po zawale. Co to może być czy coś związane z lekami czy coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Krew w spermie może oznaczać stan zapalny w drogach wyprowadzających nasienie, cewce moczowej lub zapalenie gruczołu krokowego. Warto udać się na badanie do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafal Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 to przejściowy obiaw przychodzi odchodzi i znow jest ok poramsie z tym10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi