Gość krzysztof Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Witam serdecznie,mam od jakiegos czasu kłopot,jestem 6 lat po resekcji pecherzyka żółciowego metoda laparoskopową,a od jakiegoś czas mam bóle podobne do takich jak przedtem,ponadto odczuwam bóle rownież jakby trzustki,mam mdłosci,biegunki i bóle głowy,nie wiem do jakiego specjalisty sie udac,czy do chirurga,czy go gastrologa ,czy wystarczy do internisty???,pozdrawiam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Najlepiej udać się do gastrologa ale internista to lekarz, który również zajmuje się tymi problemami (więc też dobrze). Na pewno będzie potrzebne badanie usg jamy brusznej. Można przed wizytą je wykonać chyba, że lekarz sam w ramach wizyty je wykona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość riki Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zrob sobie badanie rezonansem bo moze to byc cos powaznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość riki Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 mialam podobnie w tej chwili niemam juz trzustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Irka Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Jestem pół roku po laparoskopi i podstawa to ścisła dieta conajmniej przez pół roku, ale pieczonego i smażonego należy unikać już zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bedz Opublikowano 29 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Zrób prześwietlenie worka mosznowego. Podobne objawy występują przy naciekach cystostatycznych jąder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi