Gość marco Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Po jeździe rowerem mój penis po prostu stał się słabo czuły czyli zdrętwiał mi. Myślałem że minie, jest słabo czuły na dotyk, a w szczególności żołądź. Czy to minie samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Taki stan powinien po 2-3 dniach minąć samoistnie (okresowe niedokrwienie spowodowane uciskiem siodełka). Jeśli jednak do tego by nie doszło radzę bezpośrednio w tej sprawie skonsultować się z lekarzem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Mam podobny problem. Podczas jazdy na rowerze straciłem praktycznie całkowicie czucie w penisie. Jednakże zaraz po zejściu z niego wszystko niby wracało do normy. Nigdy wcześniej nic takiego mi się nie przytrafiało. Po *zczajeniu* sprawy byłem tak przestraszony, że nie widziałem co mam zrobić. Od tego czasu non-stop sprawdzam czy go czuje... Czy to faktycznie minie po jakimś czasie? I czy zupełnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi