pavlo Opublikowano 28 Czerwca 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2025 Cześć, już powoli tracę nadzieję... Łuszczyca wraca co chwilę, głównie na głowie. Próbowałam różnych rzeczy, ale bez większych efektów. Co naprawdę Wam pomogło? Może coś pominęłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikito Opublikowano 30 Czerwca 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2025 Może napisz dokładnie, co już stosowałaś, to łatwiej będzie podpowiedzieć coś nowego. Ja na przykład przeszłam na zestaw Psorisel i to był przełom – emulsja na noc, rano płyn keratolityczny i potem szampon. Systematyczność to klucz. A kupuję normalnie w aptece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluest Opublikowano 1 Lipca 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2025 U mnie też tego było mnóstwo – różne maści, emulsje, szampony. Dopiero jak zaczęłam stosować Psorisel w zestawie i nie przerywać przy pierwszej poprawie, zaczęło to działać. Fajne jest to, że można go kupić bez recepty i skóra nie jest przeciążona jak po sterydach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaduf Opublikowano 1 Lipca 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2025 Od siebie dodam, że wspomagam się też suplementacją – witamina D3, cynk, probiotyki. No i robiłeam też kurację odrobaczającą. Czasami warto spojrzeć szerzej – skóra często pokazuje, co dzieje się w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi