Amper Opublikowano 8 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja Szukam informacji na temat penis complete? Ktos używał i czy było działanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpator Opublikowano 8 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja Aktualnie biorę. Tabletki mają dobry skład.Jestem w trakcie drugiego miesiąca brania tabletek tak wiec wiele na ten temat powiedzieć nie mogę ponieważ cała kuracja ma trwać minimum 3 do 4 miesięcy. Ale widzę pewne znamiona że penis się powiększył: większe erekcje i częstsze penis jest o wiele bardziej pobudliwy ( mam co ciekawe większą ochotę na seks chociaż nigdy na to nie narzekałem) penis jest większy w trakcie wzwodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikito Opublikowano 9 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja To przypadkiem nie te same tabletki co penilarge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpator Opublikowano 13 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja Ponoć nie ale następca tabletek penilarge.Po pierwsze skład jest lepszy. Po drugie tabletki mają mieć jeszcze mocniejsze działają. No cóż, zobaczy się.Aczkolwiek penilarge nie brałem tak więc porównania mieć nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi