Bluest Opublikowano 9 Kwietnia 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2025 Jak w temacie, co pomoże? Jak pozbyć się łuski w 2-3 dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nzubczynska@gmail.com Opublikowano 9 Kwietnia 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2025 Mi pomógł szybko szampon Psorisel odżywka przeciwlupiezowa Herbal Dziegdzięć nAturalna i chińska maść ale tylko delikatnie na razie na głowie przeszło całkiem. Aktualnie testuję tę emulsję Psorisel, zamówiłam sobie po tym jak sprawdził się u mnie szampon i jestem również bardzo zadowolona: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikito Opublikowano 9 Kwietnia 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2025 Kurde, u mnie też ta emulsja zdziałała cuda. Jak zaczęłam wyczesywać głowę,to takie ciasto schodzilo,że masakra wiadomo nie wyleczyło,ale tej francowatej łuski nie było (na kilka dni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starmilks Opublikowano 9 Kwietnia 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2025 Też lubię, co mi się podoba to co, ze nie klei włosów tak mocno jak niektóre inne środki. Rano można zmyć łatwo szamponem, z całą łuska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi