Gość Joanna Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Miałam usuwane hemoroidy metodą Barrona Po 15 godzinach od zabiegu w czasie oddawania stolca zauważyłam że wypadła również jedna z gumek. Chciałam zapytać po ilu dniach powinien odlecieć żylak po przeprowadzonym zabiegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Po około tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Joanna Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Miałam usuwane hemoroidy metodą Barrona. Jeżeli po 15 godzinach od zabiegu w czasie oddawania stolca zauważyłam że wypadła jedna z gumek to czy żylak na którym była założona mógł odpaść razem z nią? A jeśli nie to czy zabieg można powtórzyć i po jakim czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 To, że odpadła gumka nie oznacza, że odpadł żylak. Po około miesiącu można powtórzyć zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 ja proszę o odpowiedź czy jeśli minął już 6dzień,a guzek zewnętrzny jeszcze nie wyglada na bardzo obeschnięty i na taki który lada moment odpadnie to czy wszystko jest w porządku,ile maksymalnie może trwać proces obumierania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość małamiii Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Właśnie ja również chciałabym wiedzieć ile trwa taki proces ja również jestem po tym zabiegu 5 dzień i nie widzę żadnej równicy. Marwię się zabieg kosztowny (1500) i ból starszny. 2 dni na ketonalu a pomagal tylko na 3 h. Gózki mam I i II stopnia podobno nie są duże (choć się nie znam - dla mnie są spore). Kiedy powinny odumrzeć albo się obkurczyć? tzn wiem że po około 10-14 dniach ale nie widze aby się na to zanosiło. lekarz uspakaja ale ja już nie wiem co myśleć. Cy jechać na kontrolę? może gumki pękły przedwczesnie i zabieg się nie udał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi