Gość Kciuczek Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Nie przeszkadza mi to ani troche lecz wyglada jak wyglada */ Mam kciuki skrzywione (mechanicznie, nie dziedziczne poniewaz zadne z moich rodzicow tak nie ma) Lewy kciuk mam dosc w porzadku moge czasami wyprostowac ale u prawej reki calkiem *zmutowany* Mam jakgdyby kosc wysunieta w gore i przez to nie moge podniesc kciuka do gory... Gdy to bedzie potrzebne wrzuce zdjecia.. Czy udac sie do lekarza chirurga reki? Mam 16 lat i chce jakos anominowo to zalatwic bez rodzicow bo to wstydliwe dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Jeśli masz 16 lat to nie załatwisz tego anonimowo. Uważam, że nie jest to sprawa wstydliwa więc powinieneś/powinnaś porozmawiać o tym z rodzicami i udać sie do ortopedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ja Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 właśnie mam ten sam problem a opisze go dokladniej 1! prawy kciuk mam wporzadku a lewy jest skrzywion a dokładniej nie zgina mi sie90 stopni paliczek tylko moze jakies 20 podobno mam za krotkie sciegna i operacja jest ryzykowna bo wogóle moge nie ruszac calym kciukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość justyna Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 ja tez mam problem z moim kciukem ale ja to sie tak juz urodzilam z szejscioma jk mialam 3 lata mialam go usunietego ale zostal krzywy . u mnie w rodzinie nikt nie ma takiego problemu .Mam pytanie czy mozna go wyprostowac i ile kosztuje i czy moje dzieci moga urodzic sie z czyms takim .Prosze o rade z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi