Gość Przemek Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Witam... Chciałbym się zapytac jaka jest cena operacji w której chciałbym powiększyc wędzidełko. Bo w wieku 12 lat zauważyłem, że nie moge zdją napletka i tak do tego czasu nic nie mówiłem o tym rodzicom. Mając teraz 16 lat doszłem do wniosku, że mam za krótkie wędzidełko. I chciałbym iśc do urologa, lecz nie wiem ile to mnie będzie kosztowa za tą operacje. Prosze o szybką odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemek Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Odrazu chciałbym zapyta, czy ta operacja nie zniekształci mojego penisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cogielusz Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Kiedy sobie naderwalem zszyli mi bez problemu . Jedynie ubezpieczenie zdrowotne :) Wiec podejrzewam ze z przedlozeniem bedzie tak samo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Można taki zabieg wykonać na koszt NFZ, w ramach ubezpieczenia. Nie powinno po tym zabiegu dojść do zniekształcenia członka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi