Karpator Opublikowano 28 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Dzień dobry. Pytanie jak w temacie co robicie, aby się z kobietą dłużej uprawiać sex? Nie zależy mi na tym, żeby po kilku włożeniach kończyć stosunek 😉 Słyszałem, że pomocne ponoć są prezerwatywy Durex Performa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaduf Opublikowano 29 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 Tak w skrócie? Zanim pójdziesz do łóżka z kobietą to zrób sobie 2-3 razy dobrze i będziesz mógł dłużej wytrzymać i bez durexów sreksów. Tak poza tym jak chcesz jakiegos środka to lepsze działanie mają chusteczki Orgasm control. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mborak Opublikowano 29 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 Ja bym porozmawiał o tym z kobietą, z którą ten seks uprawiasz. Wczesny wytrysk, to też jej problem. To co kolega powyżej radzi, można i trzeba bardzo przyjemnie zrobić razem z nią, bez pełnego seksu. Co do chusteczek to czytałem o nich ale w skleapch nie widziałem Gdzie to kupujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikito Opublikowano 29 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 Haha 😄 Dobre rady nie są złe! Domniemywałem o tym, aby raz sobie(raz) strzepać przed seksem z kobietka. Ile tak przed stosunkiem zrobić sobie dobrze, z jeden dzień wcześniej wystarczy? Nie musicie od razu podawać co do sekundy, ale mniej więcej 😛 Sposoby na to, aby w czasie seksu pomyśleć o czymś mega obleśnym są w stanie przedłużyć stosunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaduf Opublikowano 29 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 Dokładnie o tych, jest to cała seria na przedłużenie wytrysku, w sklepach się ich nie znajdzie ale mają dobre działanie tak więc warto zamówić w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romankwak Opublikowano 13 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2024 Ja zawsze miałem przedwczesny wytrysk z nowo poznaną kobietą. Przy dłuższych relacjach trochę się poprawiało ale bez szału. Na przedłużenie stosunku z mojego doświadczenia możesz sobie spróbować preparatów z Benzokainą ale najlepsze według mnie są tabletki o nazwie Stud Pills takie z czarną naklejką. Dzięki nim rzeczywiście realnie wydłużyłem stosunek bez dyskomfortu itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rooooo Opublikowano 17 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 „Zawsze miałem kompleksy z powodu mojego rozmiaru, co wpływało na moją pewność siebie w związkach. Przyjaciel polecił mi ziołowe środki na powiększenie penisa dr Sacre i postanowiłem spróbować. Po kilku miesiącach stosowania kuracji byłem zdumiony efektami! Nie tylko zwiększyłem rozmiar, ale także poprawiła się moja wytrzymałość i sprawność. Czuję się jak nowy mężczyzna, a mój partner również zauważył różnicę. Gorąco polecam produkty dr Sacre każdemu, kto chce poprawić swoje zdrowie seksualne”. Dane kontaktowe ziołowych środków na powiększenie penisa dr Sacre Zadzwoń/WhatsApp: +234 907 603 4359 E-mail: doctorsacrehealing@gmail.com Mark, 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romankwak Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 dobre te stud pills Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi