Gość Katarzyna B Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 proszę o pomoc mój mąż jest trzeci tydzień po operacji wodonercza zwężenie moczowodu byliśmy dziś na kontroli po raz pierwszy lekarz obejrzał męża i skierował na posiew moczu ,otóż bardzo się boje o męża ponieważ oddaje mocz podobnie jak przed operacją mętny i koloru herbaty ,boje się aby to nie było coś gorszego zamiast lepiej jest gorzej z moczem dlatego jutro zrobię ponownie badanie moczu aby sprawdzić jaki jest bo nie przestanę myśleć o złym czekając na następną wizytę 29czerwca ,tym bardziej iz rozmawiałam z kobietą która pracowała w służbie zdrowia i powiedziała mi ,że z wodonercza może powstać nowotwór tak bardzo się boję proszę i błagam może jakiś pan doktor pomoże mi choć trochę mamy pięcioro dzieci z poważaniem katarzyna bućkowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 W zasadzie trudno jest ocenić stan nie wiedząc jak przebiegła operacja. Trzeba wykonać kolejne badania moczu i z wynikami zgłosić się do lekarza prowadzącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kATARZYNA bUĆKOWSKA Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 dziękuję za pomoc z uszanowaniem Katarzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magda Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Pani Katarzyno - proszę o kontakt - mam podobny problem od roku, dwa zabiegi bez efektu-mrod@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi