Gość Julita Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Panie doktorze, zauwazylam u siebie guz wystajacy z odbytu. Towarzyszyl temu bol jak tylko chcialam go dotknac. Bylam u lekarza i nacieli mi hemoroida i wyciagneli. Dzisiaj mija jeden dzien od czasu tego zabiegu i chcialam sie zapytac czy to normalne ze ten guzek jeszcze jest tylko mniejszy? wydawalo mi sie ze po nacieciu nie bedzie go w ogole. Czulam rano bol i dyskomfort i zauwazylam ze nadal mam ten guzek i nie wiem czy to jest ten sam czy moze pojawil sie nastepny. Bardzo prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość julita Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Dodam ze jestem w 35 tygodniu ciazy i pewnie przez to pojawily sie u mnie hemoroidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Najlepiej jak pokażesz się jeszcze raz u lekarza, który wykonywał zabieg. Musi zobaczyć jak to wygląda. Hemoroidy występują zwykle w formie pakietów i być może jeszcze coś tam zostało lub tworzy się nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Julita Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Bylam dzisiaj u lekarza ale nie tego ktory wykonywal zabieg. on mial zaobserwowac czy wszytsko jest ok. I powiedzial ze jest dobrze. Z tym ze ja mieszkam w norwegii i nie znam na tyle jezyka zeby sie zapytac o wszystko co bym chciala. Uwierzylam ze skoro mowil ze jest dobrze to tak jest. Ale wolalam sie upewnic. Zastanawialam sie czy jest to mozliwe ze w tak szybkim czasie bo w zaledwie kilka godzin po zabiegu pojawi sie nastepny babel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi