Gość Piotr Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Szukam miejsca, gdzie sensownie i bezpiecznie można przeprowadzić zabieg skrócenia napletka - kwalifikuję się do jednego z opisywanych na forum przypadków - czy może Pan polecić jakąś lecznicę na terenie / w okolicach WAW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Jestem ze Śląska i niestety nie znam ośrodków leczniczych na terenie Warszawy lub okolic zajmujących się operacjami urologicznymi. Proszę poszukać w internecie. Jest na pewno bardzo dużo takich ośrodków. Niestety nie doradzę Panu jakie są najlepsze w tym względzie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość George Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 ag klinik ul kazimierzowska niedaleko puławskiej własnie sie tam zapisałem jestem przed zabiegiem ale po konsultacji koszt to około 1500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi