hh Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Otwarte nastawienie złamania bez wewnętrznej stabilizacji kość promieniowa łokciowa. Zamknięte nastawienie złamania kości promieniowej lewej i śródszpikowa stabilizacja złamania drutami K witam przeszedłem taki oto zabieg 19-10-22r przepisano mi tramadoli hydrochloridum 37,5mg + paracetamol 325mg 3xdzien odczuwam silne uporczywe bóle w okolicach wylotu drutów... czy to normalne? czy bóle będą się zmniejszać w miarę gojenia rany? w czasie pobytu w szpitalu Nie dopytałem ortopedy ponieważ nie czułe aż takiego bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 99 Opublikowano 29 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Po złamaniu ręki w okolicy stawu nadgarstkowego ręka jest zimniejsza od drugiej. Dlaczego i jak sobie z tym poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi