Gość Kasia W. Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Witam. Od paru dni mam sile, trudne do wytrzymania bóle w lewym boku. Dwa dni temu wylądowałam w szpitalu, okazało się, że mam sile zapalenie układu moczowego. Dostałam mocny antybiotyk, biorę go od tamtego czasu, ale ból nie mija. Nasila się za to po lewej stronie, z przodu brzucha, w obrębie jelita, tak na wysokości jajnika. Bardzo mnie to niepokoi. Nie jestem w stanie podnieść lewej nogi do góry, bo ból przeszywa mnie całą. Czy możliwe jest, by przy zapaleniu nerek występowały takie bóle w tej okolicy...? Dodam, że plecy bolą mnie mniej. Właściwie w ogóle mnie nie bolą póki lekko się nie uderzę ręką w okolicy nerki. Do ilu dni przeciętnie może utrzymywać się taki ból? :( Bardzo proszę o jakąś odpowiedź :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ilona Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 witam. Na Twoim miejscu nie czekałabym na to aż przestanie boleć,tylko poszłabym do specjalisty. Ja sama mam częste problemy z układem moczowym i nerkami i wiem ,że to nic miłego. Najlepiej będzie jak pójdziesz do urologa, tak myślę.masz szansę szybko to wyleczyć w przeciwieństwie do mnie- jestem w 7 miesiącu ciąży. jakie antybiotyki przepisał Ci lekarz? Pytam,ponieważ jestem ciekawa czy też kurują Cię augumentinem. Gdyby zanalazła się osoba kompetentna na tej stronie do udzielenia jakiejkolwiek informacji,rady w przypadku leczenia kolki nerkowej,wodonercza lub nawracających infekcji układu moczowego (moje przypadłości,przypominam o swojej ciąży), to proszę o kontakt mailowy ilona.imwr@vp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi