Gość Łukasz Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Witam. od dwoch tygodni mam problem z bolacym odbytem. zaczello sie to nagle poszedlem do lazienki zrobilem kupe i po jej zrobieniu zaczal mnie bolec. bol byl tak duzy ze nie dalem rady isc. nastepnego dnia to samo. na papierze nie ma sladu krwi przy robieniu kupy i na kupie rowniez. poszedlem do chirurga ktory wlozyl mi palec w odbyt i powiedzial ze mam zylaki. zapisal masci lidoposterin i prosterisan H. niestety smaruje juz tydzien i zadnej poprawy a nawet jest gorzej gdyz boli mnie caly dzien z tym ze bol jest taki ze dam rady chodzic. dzis jak robilem kupe wyczulem malego guzka obok odbytu ktory jest bolesny i on powoduje ten bol to prawego posladka gdyz jak go dotchnalem to wlasnie byl ten bol. po zrobieniu kupy guzek sie schowal. dodam ze nie mam problemu z regularnymi kupami sa one doslownie co do minuty kazdego dnia i sa normalne miekkie. przy robieniu kupy nie czuje wiekszego bolu. boli mnie jak chodze jak siedzie doslownie caly czas. jak robie goraca kapiel to znika poczym pojawia sie odrazu po wyjsciu z wody. boli mnie jak zlapie sie za prawy posladek nawet i proboje go pociagnac w prawo. zauwazylem rozniez duza ilosc gazow od momentu jak zaczal bolec mnie odbyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 To zapewne jakiś ostry stan zapalny żylaków odbytu, trudno do opanowania. Trzeba ponownie udać się do chirurga na kontrolę i pewnie chirurg zmieni leczenie z uwagi na nieskuteczność poprzedniego. Jest wiele środków farmaceutycznych stosowanych w przypadku objawowych żylaków odbytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 no i bylem. ostry stan zapalny zylakow. dostalem kilka lekow oraz antybiotyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 witam. wiec po kkliku dniach zrobil mi sie guzek ktory pekl. wyciekla z nigo straszna ilosc ropy i bol ustapil, lecz co jakies dwa dni zbiera mi sie w tym miejscu znowu i znowu peka. generalnie nic nie nie boli ani podczac oddawania stolca ani wogole. nie mam tez kwi na pa papeirze czy kupie i oczywiscie dzien w dzien punktualnie robie kupe. mam jszcze jeden guzek w odbycie ktory mnie czasami ale to barzdzo rzadko saswedzi lub zakluje wiec mniemma ze to jest zylak ale co z tym miejscem gdzi zbiera mi sie ropa??? co to moze byc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JASMIN Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 ja mam podobnie boli mnie prawy pośladek miałam szczelinę odbytu niby już wyleczona a poladek nadal boli chodzić się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NIEZNANY Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 witaj lukaszu ja mam podobny problem. mam prosbe czy moglbys podac nazwe tego leku ktory miales przepisany na te ostre zapalenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łukasz Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 kurcze dostalem detralex, posterisan H Lidoposterin i jeszcze jakis antybiotyk ale nie pamietam jaki. pamietam ze byl na litere A i byla to dawka 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paweł Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 no cóż mam to samo po leczeniu szczeliny teraz drętwieje pośladek i bardzo boli tak że witaj w klubie oczywiście współczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amelka Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 witam chlopaki jako pierwsza dziewczyna pisze ja mam ten sam bol ale ja jestem w ciozy ale nie wyczowam goza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aka Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Boli mnie przy odbycie po prawej stronie co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysiek Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Co ja mam stym robic teraz prosze odpisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi