Gość Kasia Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Nie mogłam znaleźć forum kardiologicznego więc mam nadzieję że znajdę tu odpowiedź. Mam 17 lat i ostatnio coś nie tak dzieje się z moim sercem. Podczas wysiłku bardzo szybko się męczę a moje serce bije nieregularnie. Gdy już skończy się wysiłek dotykając klatki piersiowej czuje ból. Gdy jestem w spoczynku czasami mam kołatanie serca, kłucie w sercu oraz uczucie ucisku w sercu. W mojej rodzinie jest choroba wieńcowa serca. Proszę o odpowiedź co to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Trudno odpowiedzieć na to pytanie bez specjalistycznych badań. Trzeba skonsultować się bezpośrednio z kardiologiem. Zapewne będzie konieczne wykonanie EKG spoczynkowego i wysiłkowego oraz być może Holtera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi