Gość magda Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Mam 19 lat i wykryłam guza w prawej piersi. Jest on mały. teraz cezkam aż skończy mi się miesiączka a potem mam skierowanie na USG. czy w tak młodym wieku możliwy jest nowotwór złośliwy? czy to raczej włókniak tak często występujący? bardzo się tym wszystkim denerwuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwona Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 jak najszybciej zrób badanie USG i mammografię, z wynikami zgłoś się do lekarza onkologa! Na forum nikt ci nie da dobrej diagnozy! Nawet jeśli to nie groźna sprawa- to wątpliwości należy rozwiewać u lekarza a nie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niunia Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 witam mam pewien problem od jakiegos czasu zauwazyłam ze mam guz na piersi . gdy dotam to czujre straszny bol zastanawiam se czy to rak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Nie ma się co zastanawiać, trzeba z tym problemem udać się bezpośrednio do lekarza i to niezwłocznie. Ryzyko istnienia nowotworu zawsze występuje. Lekarz po badaniu przedstawi dalszy sposób postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adaaa Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 pod lewa brodawka mam guza. Gdy mialam 17 lat mialam pierwszy raz wycinany. Teraz wyczulam w tym samym miejscu i identyczny. Bylam na usg ale lekarz nie mogl go wybadac usg. Dostalam skierowanie do onkologa. Czy ten guz caly czas bedzie wracal? Mam 19 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość madzia Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 jak najbardziej jest mozliwy rak w mlodym wieku sama doswiadczylam tej tragedi wieku 29 lat niezwlekaj z wizyta u onkologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Zobacz choroby piersi zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/piersi-choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi