Gość Sławek Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Mam taki mały problem nie mam z tym problemu ale jak nie raz się poruszę czy coś tak mi chrupnie hmm w mostku nie wiem ale wiem ze na kalatce piersiowej nie wiem czy to coś poważnego proszę konkretną odpowiedź dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sławek Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 przepraszam do dałem wątek Oddychanie pomyliło mi się proszę wyabczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sławek Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Mam problem nie wiem czy to groźne jak się poruszę np wstanę z krzesła czy coś to coś mi chrupnie w mostku czy w okolicach trudno mi powiedzieć nie chrupie mi to co chwile ale czasami proszę o pomoc *] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Jeśli pojawia się przy tym ból, dyskomfort to warto udać się do ortopedy. Żebra są połączone stawami z mostkiem i stąd może wynikać problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sławek Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Nie boli mnie jak chrupnie wiec co to może być :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi