Gość iwona Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Witam od kilku dni miewam bóle sutków oraz dolnej lewej części podbrzusza czy to mogą być objawy ciąży?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 zrob test i bedziesz wiedziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwona Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 no właśnie zrobiłam i wyszedł negatywny:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Lepiej skonsultuj się z tym problemem bezpośrednio z ginekologiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość A Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 stan przedmiesiączkowy, albo zapalenie jajnika ,albo samo przejdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czekolada Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 witajcie, 3 sierpnia mialam miesiaczke, mam nieregularne. krwawienie trwalo 6 dni, czy potem sa dni plodne?? nie wspolzylam z chlopakiem, ale lezal na mnie i mial wytrysk, bylismy w spodniachale na moich pojawila sie plamka, jego sperma. od paru dni mam bole piersi, bol brzucha i podbrzusza, jajniki tez bola*( pomozcieee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Małgorzata Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Witam wszystkich ! Biorę tabletki NOPROLAC0,75G od 2 miesięcy na obniżenie prolaktyny 2sierpnia miałam miesiączkę trwała 2 dni od pewnego czasu bolą mnie piersi i podbrzusze. Czy ktoś może miał taki problem i wie co to za oznaka .Proszę o pomoc dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi