Gość Łukasz Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Podczas seksu z moją dziewczyną słabo odczuwam przyjemność i czy jak przestane się masturbować to będę odczuwać większą przyjemność podczas seksu z moją dziewczyną bo czytałem że częste masturbowanie ma na to wpływ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Niestety, ale tak jest. Częste masturbacje sprawiają mniejsze zadowolenie z normalnego seksu. Powinieneś skoro masz stałą dziewczynę zaprzestać masturbacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Ale czy zaprzestanie masturbacji spowoduje że będę mnieć większe zadowolenie z normalnego seksu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Myślę, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Czy po około miesiącu czasu powinna być poprawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dziwne Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Poco sie masturbujesz skoro masz dziewczyne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób członka http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi