Gość Katarzyna Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Na wewnętrznej stronie słoni, pod skórą mam ok. 1 cm, twardy guzek. Mam już go od kilku lat - praktycznie mnie nie bolał. Teraz boli mnie delikatnie wokół niego i trochę poniżej. Chirurg stwierdził że to włókniak ale nie zrobił żadnych badań, tylko go trochę podotykał i to właśnie te kilka lat temu. Czy to może być rak? Czy coś mniej poważnego? Niedługo wybiorę się do ortopedy gdyż tak mnie pokierowano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Katarzyna Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 I jeszcze jedno pytanie. Czy guz rakowy ciągle rośnie? Bo np. mój guzek ciągle, od początku ma taki sam rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gosia-służba zdrowia Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Każdy powstały guz należy zdiagnozować, niezależnie od tego czy rośnie czy jego rozmiary są ciągle takie same. Nie musi to oznaczać niczego poważnego, natomiast ciągłe *drażnienie* takiej zmiany może spowodować jej uzłośliwienie. Proponuję pójść do lekarza pierwszego kontaktu,celem skierowania do specjalisty, lub spróbować do dermatologa ( bez skierowania) oraz wykonać badanie OB z krwi , nawet prywatnie , takie badanie kosztuje około 5 zł. Podwyższony jego poziom świadczy o toczącym się procesie zapalnym w organizmie i wtedy może oznaczać coś poważniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość janusz andrzej Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 to rak ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Genowefa Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Moja mama ma ten sam problem bolą ją te guzy na dłoniach jest ich coraz więcej! nie wiem co ma zrobić i nie wie co to jest. Pomożecie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebastian Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Mam guzka białego na palcu biały twardy co robić a mam go już od kilku lat proszę o rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dr jacek Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Czym prędzej uciąć palec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kevinmig Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 https://www.vykupspb.ru/ - Выкуп авто неисправных авто марки AM General модели M-Класс, 1958 года выпуска, тип кузова пикап одинарная кабина с объемом двигателя 6000 коробка передач автоматическая в Питере. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi