Gość Katarzyna Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Witam Dr, mam pytanie, jestem matka 5 letniego chlopca. przy bilansie 4 latka pani Dr sciagnela mu skore na pesinie tak az bylo widac zaladz - bylo z krwia i placzem, ale poszlo. Po tym poprosila abym regularnie to robila ja i nauczyla chlopca. Niestety nie bylo latwo, plakal, odczekalam, niestety do tej pory jest to problem, probuje on, probuje ja, ale bez skutku, krzyczy i placze ze go boli wiec ja nie mam sumienia. Pytanie moje czy od razu powinnam sie udac na konsultacje do Chirurga czy jest jakis sposob aby jeszcze bezinwazyjnie się tym zająć? Proszę o poradę. Dziękuje i pozdrawiam, Katarzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem dziecięcym. On zadecyduje czy leczyć zachowawczo czy już trzeba będzie operować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Droga Katarzyno niech pani skonsultuje się z chrurgiem dziecięcym . Muj syn też tak miał i poszedłem do Chirurga i pomogło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Mam problem. Mam 13 lat i nie wiem czy moge sie masturbowac? Czy to nie jest złe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Oczywiście wszystko z umiarem jest dozwolone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacek Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Mam 13 lat.Gdy mi ustanie nie schodzi skórka co mam zrobić Proszę o Pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KaczorDonald Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Mam 13 lat i mam pytanie dotyczące penisa czy powinienem ściągać z niego skórę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pająk peni Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 ja sobie ściągne skure w penisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonim333 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 ile cm powinien mieć penis 10 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dawid Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Dzendobry mam 12 lat i chciałbym sie zapytac jak stanie mi penis to nei moge zdiąć skórki a jak jest w spoczynku to juz moge co trzeb a robic ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Max Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 witam ja ma 12 lat i jak sie kompiae to zdejmuje skórkę i jest wszytk onormanie a jak mi powli staje to juz ta skórka idze w górę i chce ja do dołu ale bardzo boli porsze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Julian Jarzębiński Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Witam, mam 12 lat i kiedy się kapie to raz ściągnąłem skórkę penisa ale mama mi ją kazała spowrotem założyć, co mam zrobić? Zostawić tak jak jest czy ściągnąć i zostawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość penis Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Penis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Duper Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Penis choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi