Gość Marek Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Brałem przez 17 dni 4 razy dziennie do obu oczu maść ze sterydem na zapalenie spojówek. Po czym nastąpił wzrost cisnienia wewnątrzgałkowego (22 prawe oko, 21 lewe). Po jakim czasie skontrolować ponownie ciśnienie wewnątrzgałkowe? (Po jakim czasie powinno wrócić do normy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aan Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Ja mam podobnie. Od 19 maja brałam krople do oczu ze sterydem, zaczęłam odczuwać wysokie ciśnienie w oku, byłam na ostrym dyżurze i okazało się, że w oku lewym mam 18 a w prawym 21. To ponoć górna granica. Lekarz powiedział, że po ok. 10 dniach mam ponownie wykonać badanie ciśnienia wewnątrzgałkowego. Mam nadzieję, że to minie, bo jest to dziwne uczucie i czytałam, że może prowadzić do jaskry. */ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Ponawiam pytanie, aby wątek nie zginął wśród innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi