Gość Wiesiek Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Czy po operacji przepukliny pachwinowej którą miałem miesiąc temu ból jądra jest rzeczą normalną cy nie rana mnie tak nie bili jak jądro z prawej strony gdzie miałem zabieg co mam robić będąc wcześniej u urologa miałem robione usg i wszystko było w porządku cy po zabiegu która miałem miesiąc temu można uczęszczać na basen czy może to zaszkodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Na basen można już oczywiście chodzić. Czasami po plastyce przepukliny długo utrzymuje się ból jądra. Skoro urolog powiedział, że wszystko jest w porządku to tak jest. Ból powinien systematycznie ustępować. Może to jednak trawć nawet i z pół roku (wchłanianie szwów, części siatki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 dddd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi