Gość dominika Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Witam, mam pytanie odnosnie dziwnego bolu, ktory pojawil sie kilka tygodni temu w okolicy lewj pachwiny, po wizycie u ginekologa wykluczylismy problem od tej strony. nie pomagaja zadne leki przeciwzapalne ani masci. pierwsza pani ginekolog stwierdzila zapalenie przydatkow, po tygodniu leczenia antybiotykiem bol nie ustal. duzo chodze w pracy i mam wrazenie ze bol nasila sie po dlugim dniu, ale nie koniecznie. bol jest zroznicowany czasem dretwieje mi posladek i czuje ciagnacy bol do pachwiny, uczucie ukucia, natomiast wczesniej bol byl bardziej intensywny i promieniowal nawet do kostki glownie jednak bolalo mnie udo lecz czasem rowniez wystepowal dziwny bol pod kolanem. nie mam pojecia do jakiego lekarza sie udac. prosze o pomoc lub chociaz nakierowanie gdzie sie zglosic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Być może warto byłoby w tej sprawie skonsultować się z neurologiem. Dobrze by było wykonać RTG odcinak lędźwiowo-krzyżowego. Możliwe, że problem tkwi w patologi w zakresie kręgosłupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dominika Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 dziekuje za podpowiedz,, sprobuje w tym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danuta Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 mialam podobne i okazalo sie ze to zapaleie jelita czyli brak flory bakteryjnej biore sanprobi jak reka odjol sproboj to poprawi ci flore bakteryjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi