Gość Tobiasz Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Witam Mam pytanie dotyczące leczenia Leukoplakii. Mam Białą Plamkę na Penisie dokładnie na Napletku. Jest ona nie duża nie powiększa się. Nie ma *skutków ubocznych* takich jak swędzenie, czy pieczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Najpierw w tej sprawie skonsultuj się z dermatologiem. On zadecyduje o dalszym sposobie postepowania. Jeśli to rzeczywiście leukoplakia trzeba będzie zmianę usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sara Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ja także mam zdjagnozowaną leukoplakię na ściance szyjki macicy( miałam kolposkopie* wynik cyt II). Miałam mieć usuwaną, ale lekarz stwierdził, że lepiej tego nie usuwać a jedynie obserwować. Co mam w tej sytuacji zrobić? czy każdą taką zmianę trzeba usuwać? i jaka metoda będzie najskuteczniejsza. Z góry dziękuję na odpowiedź SARA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Patrz: http://www.poradnikmedyczny.pl/mod/archiwum/553_leukoplakia.html Zmiany takie powinny być usuwane - duże ryzyko zrakowacenia. Wybór rodzaju zabiegu trzeba ustalić z ginekologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hanna Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Mam stwierdzoną leukoplakię błony śluzowej w jamie ustnej. W jaki sposób i czym leczyć, aby nie powstawała nowa./częściowo mam usuniętą/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi