Gość Mariusz Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Witam , podczas pieszczot z partnerką pojawiło mi się narośle na mosznie . Było gdzies wielkosci 2x2 cm a w dotyku bezbolesne . Wyglądało to troche jakby rosło mi 3 jądro. Przestraszyłem się ale z racji ze był to wieczór postanowilem pójsc z tym do lekarza z samego rana. Z rana nie było po tym ani śladu tylko dziwny dyskomfort w mosznie a szczególnie prawego jądra. Taki dyskomfort i troche jakbym nie czył tego jądra. I uczucie tak jakby podciągania . Lekarz rodzinny skierował mnie do chirurga . Po zrobieniu badan USG jądra lekarz powiedział , ze wszystko jest w porządku i powiedział , ze powinienem pojsc po prostu do poradni urologicznej . Lekarz w poradni urologicznej zbadał mnie i powiedział , ze to mogło byc jakies zapalenie , przepisał mi antybiotyk i powiedział zebym wygrzewał to miejsce. Następnego dnia pojawił się ból w pachwinie , delikatny ból podczas wydawania stolca a na mosznie w miejscu gdzie miałem tą narośl jest pogrubiona skóra . Mam pytanie czy powinienem zażywac antybiotyk ,wygrzewac to miejsce tak jak mówil urolog czy powinienem cos z tym robic i mam powody do obaw ze to moze byc przepuklina? Co powinienem zrobic w takiej sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Radzę zrobić tak jak powiedział urolog. On Pana badał bezpośrednio i wie co Panu dolega. Z opisu Pana dolegliwości rzeczywiście wygląda na to, że jest to jakiś stan zapalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotr Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 ja tez mam dokładnie tak samo i tez nie wiem co z ty zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arek Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Też mam taki przypadek podczas kaszlu ,oddawania stolca Czuje jak by mi cos tam krazylo jak by jakas kuleczka No i pogrubienie mosznej.Co to moze być ?pomuszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Nie ma innej rady tylko trzeba w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem. Takie objawy mogą świadczyć o występowaniu przepukliny pachwinowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi