Gość Pytający Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Witam, mam 18 lat. Mogę bez problemu zsunąć napletek za żołądź. Jednak gdy to zrobię, nie zostaje on za żołędziem (a tak chyba teoretycznie powinno być?) a wraca on na żołędzia, ponownie go przykrywając. Czy to może być jakiś problem z więzidełkiem? Do jakiego poziomu powinien zsunąć się napletek? I czy powinien on automatycznie wracać? W filmach tak nie jest... *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Warto z takiem problemem udać się do urologa. To faktycznie może być zbyt krótki napletek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pytający Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Czyli... najlepiej udać się do urologa, powiedzieć, iż obawiam się, że mam zbyt krótki napletek i obejrzy? Jak wygląda taka wizyta? Do jakiego poziomu powinien ściągać się napletek? Gdy zsunę go zbyt daleko, ściąga się, równocześnie przekrzywiając żołędzia (tak jakby ciągnąć go za sobą) - dlatego podejrzewam, że coś może być z więzidełkiem... I co wtedy urolog zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 To może być właśnie zbyt krótkie wędzidełko napletka. Zabieg to plastyka wędzidełka wydłużająca wędzidełko (zabieg krótki i mało obarczający organizm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi