Gość Agnieszka Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Na dolnej wardze zrobił mi się dziwny guzek. Lekarz rodzinny skierował mnie do laryngologa, ten wyssał mi to strzykawką z igłą. Powiedział, ze wygląda to na płyn surowiczy albo coś takiego. Było to koloru jasnego- biały. Zabronił mi jeść ostre, gorące i kazał przepłukiwać 3 razy dziennie roztworem z wody utlenionej. Minął jeden dzień a ten guzek rośnie mi znowu. Warga boli. Co to moze być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 To może być jakaś torbiel. Radzę ponownie skonsultować się z arynogologiem. Być może trzeba będzie ten guzek całkowicie usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agnieszka Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Ale teraz jest już dużo mniejsze niż było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aśka Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Co to było bo mi się zrobił taki sam na wardze(wewnątrz ust), przegryzłam wyleciał słonawy płyn surowiczy 2 dni było spokoju i znów rośnie, z dnia na dzień jest trochę większy. Wieczorem podczas snu prawie zanika a od rana rośnie i jest delikatnie wrażliwy. Trwa to u mnie już z dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aśka Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Pomocy, guz rośnie a ja nie wiem jak temu zaradzić :( I co to w ogóle jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aśka Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Co jest kurwa ten guz zdążył mi pęknąć i znowu rośnie a tu żadnej pomocy ? Chuj wam w plecy debile! Uczeni się znbaleźli od gorączki kur.. ich mać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lolo Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 mam identycznie jak ty, guzek sie pojawil rosl i pekl pare dni spokoju i dalej rosnie, tez potrzebuje pomocy jak cos sie dowiesz to pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MAtt Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 witam, zrobiło mi sie podobne, bylem u lekarza powiedział ze to krwiak naczyniowy i ze trzeba isc do stomatologa chirurgicznego na laser.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość halina Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Mam podobno torbiel na dziąśle , urósł po raz drugi po wycięciu przez dentyste trzy lata temu . Co mam zrobić teraz, pozdrawia i czekam na porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość halina Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Mam podobno torbiel na dziąśle , urósł po raz drugi po wycięciu przez dentystę trzy lata temu . Co mam zrobić teraz, pozdrawia i czekam na poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ona Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 to idzcie do lekarza ja bylam to sie wycina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klaudia Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 no idz do chirurga on to wytnie http://www.dentowizja.pl/video/8579003-chirurgiczne-usuniecie-torbieli-wargi-dolnej/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JUZEK Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 bylem u lekarza to mi przepisal masc do smarowania zovirax 5 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łon Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 uważajcie na lekarzy to debile ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tony Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ja dzis przebilem sam takiego guza igla, i wycisnąłem z niego coś w postaci przezroczystego żelu, czekam co będzie dalej, jak się odnowi to będę go ciol. Nie na widzę łazić do lekarza, kiedyś sam usunąłem sobie wielkie kurzajki ze stopy i do dziś dnia spokój, ale najpierw wypiłem 0,5 l whisky. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anton Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Miałem i wyleczylem domowymi sposobami. Pozbyłem się płynu z guzka (płyn + krew), a potem przepłukałem szałwią. Przez następny tydzień piłem herbatę z szałwii. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Marysia Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 W dniu 4.02.2018 o 10:31, Gość Anton napisał: Miałem i wyleczylem domowymi sposobami. Pozbyłem się płynu z guzka (płyn + krew), a potem przepłukałem szałwią. Przez następny tydzień piłem herbatę z szałwii. Pozdro W jaki sposób pozbyłeś się płynu? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi