Gość m Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Czy węzły chłonne mogą powiększać się przy alergii i równocześnie być hypoechogeniczne a nie odczynowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Tak, węzły chłonne w przypadku alergii mogą być powiększone i hypoechogenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość m Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Dziękuję, za odpowiedź. Wyczytałam, że hypoechogennośc to nic dobrego, ale węzeł jest dobrze przesuwalny, w dodatku jestem alergikiem, 4 rok się odczulam, więc chyba nie ma większych powodów do niepokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Najlepiej w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jerzy Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 widoczny wezeł podrzuchwowy o 10 mm w niewielkiej zatoce tłuszczowej dodam ze kicham co dziennie do południa czy to alergja juz go mam ze 3 miesioce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi