Gość lucas Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Witam. Jestem już miesiąc po zabiegu przepukliny pachwinowej prawostronnej i chciałem się zapytać czy mogę powoli zacząć biegać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Wszystko zależy od tego jaką metodą został wykonany zabieg. Jeśli z użyciem siatki po miesiącu można uprawiać już sport. W innym wypadku minimum po 3 miesiącach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Operacja przeprowadzona bez użycia siatki. Nie chodziło mi o jakieś bieganie długo dystansowe czy sprint *) Chodziło raczej o rekreacyjny jogging Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi