Gość Adam 79 Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Mam 30 lat.Nie mam łaknienia 3 miesiące, kłucia w okolicach lewego żebra, jestem osłabiony, budzę się w nocy, czasami mnie mdli. Głupie pytanie ale pewnie to już formalnośc, czy to rak żołądka? Badania krwi miałem dobre i USG też, robiłem również FOBTest i był negatywny, ale moje samopoczucie i objawy mówią co innego. Mam również bóle pod prawym żebrem z tyłu, ale lekarz mówił, że wątroba jest wporządku. Rok temu miałem gastroskopię i opróczrozrośniętej błony śluzowej w trzonie i części przedodźwiernikowej nic nie było i nazwano to gastropatia rumieniowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Radzę w chwili obecnej wykonać kontrolną gastroskopę. Objawy mogą świadczyć o zaostrzeniu stanu zapalengo błony śluzowej żołądka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam 79 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Zapomniałem dodac, że rok temu leczyłem się na Helicobacter Pylori. Jeśli jest stan zapalny, to czy nie powinien on wyjśc z krwi, OB miałem 10 po 1 godzine. Krwinki czerwone i białe oraz żelazo było bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 To może być przerost drożdzaków w jelicie grubym ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi