Gość Damianwczekxd Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Witam . Od jakieś 2 tygodni mam po prawej stronie wyczuwalnego guza . Na linii włosów z szyja za uchem . Jest dość duży , twardy , nie da się go ruszyć . Wydaje mi się że jest to kość wystającą . Czuję uciski w tym miejscu i ból głowy od 3 dni , nie wiem czy nie od stresu Lekarz rodziny powiedział mi że nic nie widzi , że każdy człowiek ma innaczej czaszkę zbudowana i że to poprostu jest taka budowa . Mi się tak nie wydaje z często myje głowie i wcześniej tego nie miałem Najchętniej zrobiłbym tomografię komputerowa żeby sprawdzić co to jest . Niestety na takie badanie trzeba skierowanie . Do kogo najlepiej się zgłosić po takie skierowanie . Czy to może wazly powiększone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alexdoula Opublikowano 24 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Otwieram nowy temat, moĹźe ktĂłras z Was coĹ wymyĹli. Mam 10tc, byĹam dziĹ u lekarki, wszystko jest ok, serce bije i maluch siÄ rozwija robiĹa usg, nie widaÄ Ĺźadnych krawiakĂłw, ogĂłlnie w porzÄdku. Macic nie jest twarda, wiÄc bĂłl nie ma pochodzenia skurczowego. Tylko skÄd ten bĂłl po prawej stronie. ZaczÄĹ siÄ jak zaczÄĹam plamiÄ, trwa to juĹź z miesiÄc. BiorÄ nospÄ to przestaje, trochÄ pochodzÄ posiedze boli. MoĹźe miaĹyĹcie coĹ podobnego na poczÄtku ciÄĹźy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi