Gość Maciek Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Dwa tygodnie po operacji zylaków powrozka nasiennego dalej widac u mnie zylaki. czy ten stan bedzie powoli zanikal czy operacja sie nie udala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Takie żylaki powinny powoli zanikać. Może to jeszcze potrwać 2-3 miesiące. W razie wątpliwości radzę skonsultować się ponownie z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Teraz mam ich zdecydowanie mniej. Lekarz cos mi mowil ze krew nie ma gdzie odplywac i bedzie powoli zanikac ale chcialem sie upewnic czy to co mowila jest prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi