Gość Młody Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Witam was,chce wam powiedzieć o moim bólu*/ dziś rano kiedy miałem jechać do miasta zastał mnie nagle straszny bul lewego jądra i lewej strony brzucha.Zostałem w domu i nadal mnie boli już cały dzień odwiedzam każdom strone na temat tych objaw i niemoge nadal się dowiedzieć co to.Mam nadzieje że ktoś odpisze na muj temat i poradzi mi co mam robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Być może to zapalenie jądra lub/i najądrza lub/i powrózka nasiennego. Jeśli ból jest silny, nie ustępuje po domowych środkach przeciwbólowych radzę skontaktować się pilnie z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi