Gość justyna Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Witam doktorze chcialabys sie dowiedziec co znacza moje wyniki gdyz nie znam łaciny a jestem ciekawa:*Nodus hyperplasticus glandulae thyroideae, srednica 20 mm, oraz thyroiditis lymphocytica diffusa typus hashimoto- varieta fibrosa,to byl płat prawy a lewy jest taki thyroiditis lymphocytica diffusa typus hashimoto varieta nodosa, Dziekuje za odp! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marta chojny Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 witam bardzo prosze o szybkie przetłumaczenie wyników badań mojej mamy: tumor oxyphilicus poli inferioris lobi sinistri glandulae thyreoideae pozdrawiam marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Doktorze ponawiam pierwsze pytanie, bardzo mi zalezy na odpowiedzi, dziekuje z gory.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Guz kwasochłonny bieguna dolnego lewego płata gruczołu tarczowego odpowiedź dla Marty Guz przerostowy gruczołu tarczowego, zapalenie limfocytowe tarczycy rozlane typu Hashimoto-wariant włóknisty oraz w płacie lewym wariant guzkowy odpowiedź dla Juzstyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość justyna Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Doktorze to juz soatnie pytanie, czy to jest zlosliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marta chojny Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 bardzo dziekuje panie doktorze za odpowiedź.pozdrawiam.Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi