Gość Młoda Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Witam jestem nowa ale postanowiłam co nieco poczytac na ten temat . przez ostatni czas zauwazyłam ze strasznie moj brzuch jest wysuniety do przadu czasami mnie kuje . natomiast jak wstane i sie wyprostuje czy tez przeciagne czyje jak podbrzusze skora mi sie wrecz naciaga czy jest mozliwe ze mam przepukline? dziekuje za odp i pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Raczej to nie są objawy przepukliny. Jeśli masz wątpliwości zgłoś się bezpośrednio do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karo Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 a co to moze byc?? mam podobne dolegliwosci i nie wiem co one powoduja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi