Gość Marta Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 ...przy porodzie lekarze złamali mi obojczyk a pielęgniarki tak ułożyły mi rączkę, że znajdowała się na piersi, zbyt rzadkie zmiany opatrunków spowodowały, że miałam odparzenia, a na sutku zrobił się pieprzyk :-( nie wiem co mam z tym zrobić gdyż zamiast sutka mam ciemne brązowe znamię... do kogo mam się z tym udać i ile będzie mnie to kosztować?... obecnie nie planuję dziecka ale boję się, że w przyszłości gdy zajdę w ciążę mogę mieć z tego powodu problemy!... z góry bardzo serdecznie dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Najlepiej w tej sprawie na początku skonsultować się z dermatologiem. On zadecyduje czy rzeczywiście jest potrzeba wycinania tego znamiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iza:):):) Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 mam problem pojawila mi sie krosta na sutku piersi na samym goze.podeszla mi ta krosta tak jakby kriwa ,poprostu jest troche czarna tak jakby. boje sie i nie wiem co robic co to moze byc prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Bez badania bezpośredniego trudno określić. Może to jakieś znamię, może naczyniak. Trzeba w tej sprawie udać się do dermatologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi