Gość Kamil Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Mam 23 lata i ponad pół roku temu zauważyłem, ze przy oddawaniu stolca, a dokładniej przy podcieraniu sie papierem toaletowym zauwazyłem mała ilosc krwi. Nastepnie zobaczyłem, ze blisko odbytu jest mała sina plamka nie wiedziałem co to takiego i dałem sobie z tym spokoj, ale ostatnio znow pojawiła sie ta krew i ta plamka jest 2 razy wieksza po lewej stronie, po prawej tez jest dosyc duza i jedna mała.W sumie 3 sine plamki od najmniejszej do najwiekszej. Co to moze byc? Nie boli mnie to ani nic. Sa one pod skora. Czy to cos groznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Objawy jakie Pan opisuje bez wątpienia wskazują na żylaki odbytu. Musi pan najlepiej w tej sprawie skontaktować się z chirurgiem. Krwawienie z żylaków wskazuje na stan zapalny, który wymaga leczenia. Chirurg po zbadaniu zaleci Panu odpowiednie postępowanie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bogdan Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 czy żylaki odbytu to nie są hemoroidy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aneta Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Mam 37 lat kobieta I mam nastepujacy problem otoz powyzej odbytu po obu stronach mam ciemno brazowa sucha skore. Prosze o porade co to moze oznaczac. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi