Gość Danka Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Mam 30 lat i po urodzeniu pierwszego dziecka pojawily sie u mnie hemoroidy /na zewnatrz odbytu/ ale nigdy mnie nie bola, oczywiscie pomijajac kilka dni po porodzie.W tej chwili juz minelo 2 lata od porodu. Czy konieczne jest leczenie, czy usuwanie i czy one moga same *zniknac* /wchlonac sie do srodka/. Z gory dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Leczenie nie jest wymagane jeśli nie sprawiają dolegliwości. Niestety nigdy się nie wchłoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ffff Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 podbijam. Mam ten sam problem Mam 19 lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi