Gość Agata Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Witam, 2 tygodnie temu miałam robioną urografię. Od tego czasu odczuwam ból pleców powyżej miednicy. Czy to może być z tym związane? Dodam, że obraz z urografii był prawidłowy. Czy powinnam z tym iść do lekarza? Dziękuję i pozdrawiam, Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Przede wszystkim z jakiegoś powodu wykonana została urografia. Czy występowały w związku z tym dolegliwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agata Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Mam częste zapalenia pęcherza i cewki moczowej. Przy takim zapaleniu zawsze mam krwiomocz. W szpitalu miałam zrobioną cystoskopię, ale nie ma żadnych zmian. Na usg dodatkowo wyszło, że miedniczka w prawej nerce jest powiększona i dlatego zrobiono mi urografię, w celu sprawdzenia, czy nie ma tam jakiś kamieni, czy złogów, ale nic nie było. Pozostał mi omawiany ból. Najpierw kojarzyłam to z okresem, ale minął, a ból jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Może to ponowny stan zapalny, tym razem z zapaleniem całego układu moczowego. Najlepiej udać się do lekarza prowadzącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agata Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Dziękuję za poradę. pozdrawiam, Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi