Gość Kolyska Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Jestem drugi dzien po operacji przepukliny bardzo mnie piecze rana pooperacyjna i strasznie chce mi sie kaszlec ale jal zakaszle to mnie to bardzo boli. Jak dlugo utrzymuje sie bol po operacji?. Jeszcze bardzo boli mnie kregoslup i nie moge lezec dlugo na nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Ból powinien być opanowany lekami przeciwbólowymi. Utrzymuje się zazwyczaj 7-10 dni po operacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kolyska Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 W dodatku zostawili mi krwaiaka na penisie(chirurg powiedział ze za 3 tygodnie zniknije). Teraz odczuwam dziwnie uczcie koło jąder takie ruszające sie ciepło a w mosznie jest coś dziwniego jak by flaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Ja jestem dzis 2 dzien po operacji przepukliny pachwinowej z zastosowaniem siatki a tak mnie szczypie obok rany ze masakra, dzis ok. 1h temu to tak mnie zaszczypalo w srodku ze juz chcialem po karetke dzwonic , czy to normalne ? wziolem dopiero 2 ketanole i narazie sie uspokoilo, prosze pomozcie bo rana widac goi sie dobrze, zadnych siniakow itp. ale te szczypanie dzis rano jakby mi sie cos rozlewalo w srodku .bol nie do zniesienia !!! zlamanie, skrecenia kolana a nawet silny bol zeba przy tym co dzis mialem to pestka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi