Gość Justyna Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Mam pytanie dotyczące wyniku badania:Ecgogenność:niejednorodna heterogeniczna. W czescie srodkowej ptorebkowe ognisko izoechogeniczne o wym.18X21x26mm, oraz lewy płat echogeniczność: wypełniony przez konwlonerat niejednorodnych ogniskśr. 9mm, 11, i 8mm?Dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Trudno odpowiedzieć bez całokształtu klinicznego (wyników innych badań, stanu pacjenta). Trzeba rozważyć wykonanie Tk jamy brzusznej z kontrastem. O wszystkim musi zadecydować lekarz prowadzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość justyna Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Jestem juz po wycieciu calej tarczycy, jednak nikt nie powiedział co walsciwie dolegało. Za 2 tyg, musze odebrac wyniki histopatologiczne, jednak chciałam wiedziec juz, dzis aby sie nie denerwowac, inne winiku po konsultacji z lekrzem zostały stwierdzone jako dobre. Ni zlecono mi żadnej tk, jamy brzysznej.Doktorze mam jeszcze jedno pytanie co to jest , badanie tsh? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 patrz strona: http://www.labtestsonline.pl/tests/TSH.html?lnk=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi