Gość Mariusz Opublikowano 23 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Witam w sobotę doznałem upadku na kolano podczas meczu piłki nożnej ogólnie cały staw mnie nie boli nie przeszkadza w normalnym użytkowaniu oraz bieganiu skakaniu i tym podobne, ból występuje tylko przy dotknięciu jednego punktu wtedy też odczuwalne jest jakby rozrywanie/drętwienie/pieczenie chciałem się poradzić co to mniej więcej może być z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Synergia_Chorzów Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Witam, Odpowiedź na Pana pytanie jest możliwa jedynie po przeprowadzeniu dokładnego wywiadu oraz badania klinicznego. Po postawieniu diagnozy możliwe będzie wdrożenie odpowiedniego leczenia/rehabilitacji/zaleceń. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi